Путіну передрекли поразку на виборах / Фото: REUTERS

Відомий російський опозиціонер Дмитро Гудков заявив, що переможе у другому турі президентських виборів чинного главу Кремля Володимира Путіна. Й одразу уточнив, що для цього має бути виконано важливу умову.

Про це Гудков сказав в ефірі каналу "Україна 24".

За словами опозиціонера, Путін у другому турі виборів програє лише йому або своєму іншому опоненту - Олексію Навальному. У разі інших конфігурацій йому "світить" новий термін.

Відео дня

"Путін, якщо піде у 2024 році на президентські вибори, може виграти вибори у Зюганова і Жириновського, ось у них він зможе виграти, коли половина [виборців] не прийде на вибори. За Зюганова і Жириновського вже ніхто не хоче голосувати, це такі політичні динозаври, які брали участь в дебатах, коли я ще в 1-й клас ходив. В умовах, коли замість політиків якісь пам'ятники, Путін може набрати 50%", - вважає політик.

Читайте такожПутін поскаржився на українських президентів

При цьому Гудков переконаний, що при виході в другий тур нових політиків Путін їм програє.

"Але уявіть: Путін, Навальний, Гудков і так далі - нічого він не набере. Вірніше, набере, але при таких виборах і появі конкуренції люди захочуть змін, підуть за когось, тому що втомилися від Путіна, Зюганова, Жириновського. Тому вони зроблять так, щоб ніхто не з'явився на політичній сцені до 2024 року", - говорить він.

Зазначимо, раніше глава вітчизняного МЗС розповів, чи може Україна підтримати противників Путіна і Лукашенка.

Як відомо, наступні президентські вибори в Росії заплановані на 17 березня 2024 року.