Шойгу заявив, що РФ сформувала 9 резервних полків для війни в Україні / скріншот

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що в окупаційних військах РФ сформували 9 резервних полків для участі в загарбницькій війні проти України.

"Якщо повертатися до контрактників, у нас, як це і було вирішено Генеральним штабом РФ, сформовані по кожному угрупованню резервні полки. На сьогоднішній день у нас дев'ять резервних полків, які готуються, і йде їх природне, постійне поповнення", – уточнив він під час наради.  

Крім того, Шойгу похвалився, що за цей час було набрано 38 тисяч добровольців для участі в повномасштабній війні проти України. Багато з них нібито повертаються вже вдруге, а то й утретє.

Відео дня

"Люди приходять високомотивовані, готові до виконання бойових завдань. Хтось вже має бойовий досвід, тому що багато хто з добровольців, завершивши піврічний контракт, повертаються на другий, а є ті, хто повертаються втретє", – сказав глава російського Міноборони.

Інші заяви військово-політичного керівництва РФ

Кремлівський диктатор Володимир Путін відзначився відразу декількома абсурдними заявами. В ході свого виступу президент РФ сказав, що Одеса - "російське і трохи єврейське" місто, але ніяк не українське. Крім того, за його словами, "Європу і Росію об'єднує цивілізаційний код християнства".

Раніше заступник Голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв, видав чергову порцію маячні. Він пригрозив Німеччині ударами по заводах, що виробляє ракети Taurus.

Вас також можуть зацікавити новини: