Природу даного об'єкта не встановлено / фото REUTERS

У неділю, 20 квітня, жителі Москви помітили у небі над містом невідомий об'єкт, що викликав паніку серед населення

Як повідомляє тelegram-канал Mash, літаючий об'єкт був помічений в районі "Москва-Сіті". На даний момент влада РФ не поспішає із заявами щодо природи виявленого літаючого об'єкта.

"Черговий непізнаний об'єкт в небі біля висоток в районі "Москва-Сіті". Що це поки невідомо. Кадрами діляться підписники", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Літаючі об'єкти в небі над Москвою

28 лютого 2023 року в РФ заявили про падіння "НЛО". У селищі Новом Гіагінського району Адигеї вночі було зафіксовано падіння невстановленого літального апарату.

20 березня 2023 року під Москвою впав БПЛА з дивним написом.

27 березня 2023 року над Москвою з'явилося дивне кільце диму. Воно повільно підіймалося над житловими будинками російської столиці.

Містичне кільце бачили жителі кількох районів Москви. Згусток чорного диму у вигляді кільця утворився в одному зі спальних районів. У пабліках писали, що це кільце з'явилося через різкий вихлоп на одному з підприємств.

28 березня 2023 року в небі під Москвою знову з'явилося таємниче чорне кільце. Як повідомляли російські пабліки, чорне кільце бачили жителі кількох населених пунктів Підмосков'я.

Вас також можуть зацікавити новини: