З багажника машини під час аварії випав понівечений труп / скріншот

У російській Ленінградській області під час аварії з багажника машини випало понівечене тіло мертвого чоловіка. При цьому загинув він не в ДТП.

Як пише видання 47news, рано вранці 20 листопада на 24 кілометрі траси А-121 "Сортавала" біля розв'язки з селом Керро Mitsubishi Galant врізався у відбійник. Біля машини державтоінспектори виявили труп.

Очевидці розповіли, що одразу після зіткнення з машини в ліс кинулися тікати чи то двоє, чи то троє людей. А ось тіло на асфальті було не в салоні - воно вивалилося з багажника.

У трупа від вуха до вуха було перерізано горло так, що від удару під час аварії голова практично повністю відірвалася. При цьому на місці не було калюж крові або чогось, що говорило б про смерть людини в результаті ДТП. Крім того, в багажнику правоохоронці знайшли дві лопати.

Читайте такожДівчина знайшла розчленовану жінку в холодильнику хлопця на першому побаченніУбитий - 50-річний петербуржець Аркаді Казінян, родом з Єревана. Авто належить його знайомому з Вірменії. Зазначається, що, можливо, Казінян мав невеликий бізнес - шиномонтаж.

Як згодом стало відомо, поліція Петербурга знайшла підозрюваних у вбивстві чоловіка. За інформацією видання, на ранок 21 листопада оперативники вирахували, де перебувають водій і двоє пасажирів, які були в машині.

Про саме вбивство відомо, що воно сталося в Калінінському районі Петербурга, в гаражному кооперативі "Лагуна" на Лабораторному проспекті, 14.

Подробиці встановлюються.

Як повідомляв УНІАН, раніше у Дніпрі чоловік попросив сусіда допомогти винести з квартири труп.

Дуже п'яний росіянин пробрався вночі в морг і злякався "живих" трупів.

А єменські рибалки знайшли у трупі кита рідкісну речовина вартістю $1,5 мільйона.

Вас також можуть зацікавити новини: