Сюжет дня : Святкування Нового року та Різдва 2021

Святкування Нового року та Різдва 2021

В Україні та світі тривають останні приготування до зустрічі Нового року 2021. Цього разу 31 грудня припадає на четвер, а п'ятниця, 1 січня, буде вихідним.

Різдво українці вже традиційно святкують двічі - 25 грудня та 7 січня.

Через пандемію коронавірусу з 19 грудня 2020 року в Україні діє посилений карантин, а з 8 січня 2021 взагалі запроводжується локдаун. Тому святкування Нового року та Різдва цього року буде не таким, як звикли українці - без масштабних гулянь, ярмарків та концертів. Також у новорічну ніч забороняються святкові вечірки в клубах та ресторанах. 

Тим не менш, українські міста все ж вирішили остаточно не позбавляти українців свята, а тому прикрасили вулиці святковими вогнями та ялинками. Зокрема, у багатьох районах столиці, в тому числі на Софійській та Контрактовій площах, біля Арки Дружби народів, біля Палацу "Україна", біля НСК "Олімпійський" та на ВДНХ, вже встановили невеличкі святкові містечка - з ялинками, напоями, смаколиками, ковзанками та тюбінгами.

2021 рік за східним календарем буде Роком білого металевого Бика. Китайці вірять, що тварина передає свої відмітні ознаки року, в який вона править. Знак гороскопу Бик володіє такими якостями, як рішучість, твердість, традиційність і працьовитість. Стихія Металу наділяє його залізною волею, а білий колір - упевненістю в собі. Тому, за повір'ям, наступний рік обіцяє бути спокійним, він пройде в роботі над собою. Бик любить чесних, відповідальних і працьовитих людей. Це впевнений в собі та спокійний знак, він не любить активність і зміни.

Новини про святкування Нового року та Різдва 2021

Останні новини
завантаження...
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся