Зірка «Гри престолів» Софі Тернер зізналася, що хотіла накласти на себе руки / Фото з відкритих джерел
 

Софі Тернер, що стала знаменитою завдяки ролі Санси Старк в серіалі «Гра престолів», розповіла про свою тривалу боротьбу з депресією.

Читайте такожЗірки "Грі престолів" показали кадри зі зйомок 8 сезону (фото)

Рання популярність, яка обвалилася на актрису в 14 років, мала і зворотну сторону: тролі в соцмережах, сильний тиск і жорстокі коментарі на адресу Софі зіграли злий жарт з її психічним здоров'ям, передає Super.

Відео дня

У новому інтерв'ю 23-річна актриса зізналася, що її невпевненість у собі призвела до затяжної депресії: «Я страждаю від неї вже близько шести років. Найскладніше випробування - встати вранці з ліжка і вийти з дому. Важко навіть змусити себе одягнутися. Я плачу і плачу без зупинки, а в голові думка, що я так більше не можу».

В якийсь момент, коли Софі була молодшою, це стан перетворився в бажання звести рахунки з життям, але своєчасна допомога фахівців не допустила страшного результату. Зараз актрисі вдається тримати все під контролем завдяки терапевту і підтримки від її нареченого, Джо Джонаса.

Тим не менш, Тернер не збирається найближчим часом повертатися до роботи в кіноіндустрії. Вона взяла перерву в кар'єрі, і зараз у її планах тільки червневий прес-тур напередодні виходу фільму «Темний фенікс», де Софі зіграла головну роль. «Я взяла перепочинок, щоб зайнятися своїм душевним здоров'ям. Поки не знаю, що буде далі. Я хочу спробувати себе, не тільки в кіно. Зараз я думаю про те, щоб піти в поліцейську академію і стати копом. Мені цікаво розслідування злочинів, допити і все інше», - зізналася актриса.

Як повідомляв УНІАН, раніше актори з "Гри престолів" розповіли про зйомки любовних сцен.