Журналісти зібрали докази того, що у Володимира Путіна може бути серйозна проблема зі здоров'ям / фото REUTERS

Нещодавно турецький журналіст зауважив, що у президента Росії Володимира Путіна не рухається права рука.

До цього - у квітні, було опубліковано відео із зустрічі Путіна з главою російського Міноборони Сергієм Шойгу, на якому лідер РФ вхопився рукою за стіл, а кінцівки краще фіксувати, коли одна рука не знає, що робить інша, йдеться у сюжеті проекту "1+1" під назвою "Тайная жизнь матрешки".

"...лише подивіться на його праву руку, вона завжди притиснута до тулуба, а на деяких відео він ніби спеціально її підштовхує... в цілому, складається враження, що кінцівка звисає якось мляво...", - наголошується у матеріалі.

Журналісти додали, що наприкінці липня президент РФ змахував комара "однією лівою", хоча комаха сіла йому на праве вухо.

"Турецький журналіст... помітив, що права рука Путіна не рухається... та й всі ми пам'ятаємо це відео з бункерного кабінету, на них Путін сидить в дивній позі, намертво вхопившись рукою за стіл. Звичайно, коли одна рука не знає, що робить інша, краще руки взагалі фіксувати...", - йдеться у сюжеті.

Дивіться відео про можливі проблеми Володимира Путіна з рукою з 8:10

Здоров'я Володимира Путіна - про які можливі проблеми повідомляли раніше

У травні керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов сказав, що Володимир Путін серйозно хворий. За його словами, у президента РФ рак.

Пізніше помітили, що російський лідер продовжує робити ногами нав'язливі рухи. Лікар-невролог Олександра Щебет вважає, що у глави країни може бути синдром неспокійних ніг.

Варто зазначити, що Путіну вже 69 років. В офіційній біографії написано, що він народився 7 жовтня 1952 року. Путін в Росії перебуває при владі з 31 грудня 1999 року.

Довідка УНІАН. Володимир Путін у липні в Тегерані зустрівся з очільником Ірану Ібрагімом Раїсі. Після цього стало відомо, що іранська влада продала РФ свої дрони. Росія використовує іранські безпілотники у війні проти України. 

Київ вже відреагував на те, що Іран продав свої дрони РФ - позбавив іранського посла акредитації. Іранська влада стверджує, що не продавала російській стороні дрони.

Вас також можуть зацікавити новини: