Педро Паскаль в ролі Джоела / фото deadline

Стали відомі виконавці головних ролей в серіалі за мотивами гри The Last of Us від телеканалу HBO. Джоела зіграє Педро Паскаль – зірка серіалу "Мандалорець", а роль Еллі дістанеться Беллі Рамзі, відомій за образом Ліанни Мормонт з "Гри престолів".

Белла Рамзі з "Гри престолів" зіграє Еллі / фото hollywoodreporter

Про це повідомило видання Deadline, а незабаром цю інформацію в Твіттері підтвердив творець гри Ніл Дракманн.

Про серіал The Last of Us

  • Шоу від HBO буде засноване на однойменній грі від студії Naughty Dog. Воно розповість про недалеке майбутнє, де по світу пронеслася пандемія мутованого гриба-паразита кордицепс однобокий, що перетворює людей на подобу зомбі.
  • У центрі сюжету досвідчений цинічний контрабандист Джоел. 20 років тому напочатку епідемії він втратив свою дочку, а тепер йому належить перевезти через всю країну зухвалу дівчинку Еллі, у якої імунітет до паразита. В ході довгої та важкої подорожі їм доведеться покладатися лише на самих себе, щоб вижити.
  • Над шоу працюють Крейг Мейзін і Йохан Ренк, які створили серіал "Чорнобиль", а також автор самої гри – керівник студії Naughty Dog Ніл Дракманн.
  • Пілотну серію екранізації зніме російський режисер Кантемір Балагов, відомий за фільмами "Тіснота" та "Дилда". Останній отримав приз за найкращу режисуру в програмі "Особливий погляд" на Каннському кінофестивалі у 2019 році.

Трейлер гри The Last of Us

Детальніше про гру The Last of Us

The Last of Us вийшла влітку 2013 року і моментально стала хітом. Вона вважається одним з головних ексклюзивів PlayStation, а також визнана найкращою грою десятиліття. Перша і друга частина The Last of Us входять до трійки інтерактивних проектів, що зібрали найбільшу кількість нагород" Гра року" від різних видань. У першої частини 254 таких звання, а у другої – 261.