99% жінок здатні отримувати оргазм / фото depositphotos

Багато жінок переживають через відсутність оргазму і за допомогою інтернету одразу ж ставлять собі діагноз фригідність.

Проте лише 30% жінок регулярно отримують оргазм, повідомляє Cosmo.

Причини відсутності оргазму

Перша причина. Стрес — небезпечний ворог ваших дорогоцінних оргазмів. Посварилися з чоловіком, і гризе образа — поки не вирішите проблему, задоволення не отримаєте.

Відео дня

Читайте такожСексолог розповіла про правильну оргазм та як його досягти

Причина друга. Під час сексу ви думаєте про все, крім сексу. Згадайте, скільки диких думок відвідує вашу голову, поки чоловік старається? Купа проблем ніколи не дасть збутися оргазмам, поки ви не повернетеся в ліжко до відчуттів. Будьте тут і зараз! Фіксуйте все, що відчуваєте в даний момент. Відзначайте найдрібніші зміни в тілі, як слідчий. І не пускайте інші думки в спальню.

Причина третя. Будь-який дискомфорт гальмує збудження. Дискомфорт — це гучний шум на вулиці, це страх, що вас застукають, це неприємні відчуття від відсутності змазки. Увага переключається на подразник і — привіт! — задоволення вислизає. Розберіться, що особисто вас відволікає від сексу, і усуньте проблему. Закрийте кімнату на ключ, купіть лубрикант, ну або одягніть шкарпетки, якщо мерзлячка. Тільки врахуйте, що якщо відчувати оргазми у вас взагалі не виходило, то дива не станеться ні в шкарпетках, ні без.

Читайте такожСексолог пояснила, як отримати одночасний оргазм з партнером

Причина четверта. Ви забули про прелюдію. Секс — це не тільки проникнення, а статевий член - не чарівна паличка для оргазму. Оральні ігри, масаж грудей, облизування стоп і ласки пальцями — найважливіша частина збудження. Спробуйте експеримент. Домовтеся з чоловіком, щоб під час сексу він не входив у вас, поки ви самі про це не попросите. Нехай він доведе вас до нестями ласками перш, ніж приступити до пенетрації. Навіть якщо на це знадобиться година. Ви відчуєте сильну різницю від сексу з прелюдією і без.

Причина п'ята. Ви передчуваєте, що знову не отримаєте оргазм — ви програмуєте себе. Хочете стогнати до потьмарення? Просто розслабтеся. Лише тоді ваш мозок подасть сигнал про сексуальне бажання в статеві органи. Оргазми жінки — в голові.

Читайте також"Якщо рольові ігри - вже нудно": сексолог назвала 7 способів урізноманітнити секс

Причина шоста. Ви не хочете сексу в даний момент. Але чому тоді їм займаєтеся? Боїтеся образити партнера або, може, стійко прямуєте приписам виконувати подружній обов'язок, щоб не зруйнувати сім'ю? Запам'ятайте: ви ніколи не отримаєте оргазм, якщо не відчуваєте збудження і через «не хочу» погоджуєтеся на статевий акт. Щоб кайфонути, потрібно по‑справжньому захотіти свого чоловіка!

Причина сьома. Ви перекладаєте відповідальність за свій оргазм на партнера. Серед жінок є переконання, що чоловік — це той, хто зобов'язаний дарувати ейфорію, інакше він не старається. Так, партнер може розкрити жінку, але лише тою мірою, якою вона сама дозволяєте собі відкритися.

Фригідність — це міф, 99% жінок здатні отримувати оргазм. Пробудіть своє тіло, торкайтеся себе, вивчайте ерогенні точки — розслабтеся і любіть себе з радістю.

Як повідомляв УНІАН, раніше сексолог розповіла про користь жіночої мастурбації.