Колишній в еротичних снах: чому так / фото pixabay.com

Сни – це не якісь примарні видіння, а продукт роботи нашого мозку, точніше – несвідомої його частини. Сни про секс регулярно бачать як чоловіки, так і жінки, водночас далеко не завжди в них беруть участь постійні партнери. Еротичний сон за участю колишнього чоловіка або коханого має кілька різних значень. 

Експерти стверджують, що особливу увагу потрібно приділяти тим снам, які часто повторюються, і тим, які вас вразили (запам’яталися на довгий час).

Пропонуємо вам розібратися детальніше, чому ви бачите екс-коханого уві сні.

Відео дня

Як пише nashamama, однією з причин є незавершена ситуація: ви так і не закрили для себе цю тему або просто сумуєте за тією близькістю, яка була у вас колись, а тепер зникла.

Читайте такожСекс-експерт розказала про найпопулярнішу помилку жінок у ліжку (18+)

Сон також може означати, що ви хочете возз'єднатися з ним знову. Проте з таким же успіхом значення сну може бути майже протилежним: ви майже закінчили розбиратися з цими стосунками, а секс уві сні - той самий секс "на доріжку".

Ще один із варіантів, на який варто звернути увагу - секс з колишнім уві сні може бути попередженням: не повторюй старих помилок! Тому колишній коханий часто сниться жінкам, які готові чи починають нові відносини.

Вас також можуть зацікавити новини