Автобус з акторами "Дизель Шоу" зіткнувся з фургоном / фото kv.npu.gov.ua

Українська актриса Ольга Сумська повідомила в соціальних мережах обурливий факт про водія автобуса , який потрапив у ДТП з артистами "Дизель Шоу", внаслідок чого загинула актриса Марина Поплавська.

Як передає 24 канал, в коментарях під одним з повідомлень в Facebook Сумська написала, що інші артисти не раз їздили на тому ж автобусі і навіть з тим же водієм. Тому вони помічали, що водій засинав на ходу і був без напарника.

Читайте такожСтало відомо про стан акторів "Дизель шоу", що потрапили в смертельне ДТП під Києвом (відео)

Відео дня

"Кілька днів тому мій Віталік (чоловік Сумської - Віталій Борисюк, – ред.), Фоззі та інші артисти їздили в Запоріжжя на концерт на цьому "Неоплані"! Навіть фото є. І водій той же. За кермом він був один, без напарника, засинав на ходу. Це просто жах, як можна не контролювати ці моменти і порушення!" – говориться у повідомленні Сумської.

Повідомлення Сумській про водія автобуса / скріншот

Нагадаємо, 20 жовтня вранці на Київщині автобус з акторами "Дизель Шоу" зіткнувся з фургоном. В результаті ДТП загинула зірка "Дизель Шоу" Марина Поплавська. Крім того, постраждали і були госпіталізовані актори "Дизель Шоу" Яна Глущенко і Єгор Крутоголов.