16-річний "мажор" явно любив галасливі компанії та вечірки з алкоголем / фото - Telegram-канал "Харків 1654"

У мережі спливло відео з "мажором" з ДТП у Харкові, якого сьогодні заарештували на 60 діб без права на заставу. На ньому Микола Харківський весело святкував день народження друга - на честь свята він подарував товаришеві пістолет.

Обурливий ролик на своїй сторінці в Facebook опублікував журналіст Сергій Гришин. 

Так, 16-річний "мажор" явно любив галасливі компанії та вечірки з алкоголем. На відео Харківський, як і інші його друзі, тримає в руках пластиковий стаканчик з прозорою рідиною. У коментарях і ЗМІ пишуть, що підліток пив горілку. 

Читайте такожСмертельна ДТП у Харкові: 16-річний водій вперше прокоментував аварію (відео)Однак більшої уваги заслуговує не це. "Мажор "виголосив матірний тост в дусі "пацанських цитат" і вручив другу вельми несподіваний подарунок - прямо з кишені своїх штанів Харківський дістав справжній пістолет. 

Підліток вручив другу зовсім недитячий подарунок і зазначив, що пістолет є "другом, який завжди буде поруч". Щобільше, "мажор" вирішив презентувати зброю, яка вже була зарядженою. Де він взяв пістолет - залишається загадкою.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні в Харкові пройшов суд над 16-річним винуватцем кривавої ДТП Миколою Харківським. Крім цього стало відомо, що водій Infiniti хотів заплутати слідчих - дзвонив на "102" через нібито викрадення авто після ДТП.

Також вас можуть зацікавити новини: