У Харкові трамвай потрапив у ДТП, є постраждалі / скріншот

У Харкові на вул. Молочній трамвай знесло з колії, і він на повній швидкості врізався в дерево, є постраждали.

За попередніми даними медиків, в ДТП в Харкові постраждали четверо пасажирів, у них діагностували забиття та синці, йдеться у сюжеті ТСН.

Журналісти дізналися, що поліцейські повідомили про двох постраждалих.

"Попередньо відомо, що просто під час руху трамвай розвернуло, на повній швидкості… вагон увігнався в дерево. Від сильного удару повилітали шибки. На той момент усередині було до 20 пасажирів. Швидку на місце події викликали свідки, сюди одразу приїхало аж дві бригади швидкої", – йдеться у сюжеті.

"Жінці погано було, вона на останньому там сидінні сиділа і ще… ну, три людини – погано було. Два хлопці… – одному руку порізало… об скло, а у другого ніс був розбитий", – розповіла очевидиця

В Харкові не було ожеледиці, тому погодні умови не розглядають у якості можливої причини аварії.

Нагадаємо, ввечері 26 жовтня у Харкові трапилася смертельна ДТП. У місті 16-річний водій за кермом авто Infiniti намагався перетнути перехрестя проспекту Гагаріна та вул. Одеська на червоний сигнал світлофора і зіткнувся із Chevrolet.

Внаслідок аварії загинув водій Chevrolet і постраждали троє пасажирів Infiniti – двоє юнаків віком 19 років та 16-річна дівчина, їх доставили до лікарні з тяжкими травмами. 

Вас також можуть зацікавити новини: