Козловский відверто про війну: 'Миші, які бігали по нам ночами, зранку були контужені'

Співак Віталій Козловский у 2023 році отримав повістку та відправився на фронт захищати Україну від російської навали. Він побував у Донецькій області, де вже багато років тривають активні бойові дії.

В програмі "Пісня мого життя" він розповів, що з початком бойових дій мав більше 150 концертів у шпиталях, на полігонах, в лісах, полях. Тоді Козловський зрозумів, що його місія, як артиста, виконана, тепер потрібно зробити більше.

"Коли прийшла повістка, я не вагаючись пішов воювати. Мене відправили у Донецьку область, і коли ми одного разу вийшли на позиції, нас обстріляли. По нам гатили 2,5 години з двох позицій, снаряди прилітали в семи метрах від нашого бліндажу. Можете тільки здогадуватись, який жах ми пережили. Миші, які бігали по нам ночами, зранку були контужені. Лісосмуга, в якій ми переховувалися, була як пустеля", - поділився спогадами Козловський.

Відео дня
Козловский відверто про війну: 'Миші, які бігали по нам ночами, зранку були контужені'

Він додав, що на ротації, коли він з побратимами приїхав у сусіднє село, хтось згадав, що він співак і попросив виконати хоча б одну пісню. Таким чином артист ще й підтримував бойовий дух військових.

Нагадаємо, раніше Віталія Козловського "застукали" у Києві в компанії жінок. Почали ширитися чутки, що він більше не воює. Однак артист спростував ці чутки та показав кадри зі служби.

Вас також можуть зацікавити новини: