Удача звалиться 4 липня на Терези, яким пощастить зануритися в любов Всесвіту / фото goodfon.ru

Астрологічний прогноз попереджає зодіакальних представників про те, що парад планет вважається негативною подією в плані енергетики.

Але завжди є виключення, тому астрологи назвали знаки Зодіаку, для яких парад планет 4 липня 2020 року стане початком білої смуги, пише slovofraza.

Овен

Читайте такожКалендар стрижок на липень 2020: коли краще зробити нову зачіску, щоб волосся було здоровим та красивимЗа Овнів можна щиро порадіти, тому що цей зодіакальний представник в період параду планет 4 липня 2020 року ступить на білу смугу удачі! Це унікальний момент, коли Всесвіт відкриває перед вами всі двері і дозволяє просунутися в будь-якій сфері життя. Можете в короткі терміни зайняти нову посаду, відкрити свою справу або зустріти другу половинку. Причому парад планет всього лише відкриває ці двері, а вже Овен шляхом наполегливості, впертості та наполегливості зможе досягти приголомшливих результатів. Так що гороскоп в черговий раз нагадує, що це не просто примхи удачі, а на 100% ваша заслуга.

Відео дня

Близнюки

Знаку зодіаку Близнюки не варто засмучуватися, якщо перший місяць літа пройшов для вас у напруженій обстановці, а вам довелося просуватися крізь проблеми. Чорна смуга печалі і невдач завершиться 4 липня, коли на зміну прийде сприятливий період везіння. Близнюкам можна розраховувати на справжній золотий дощ можливостей і шансів. Але, щоб смуга удачі набрала чинності, Близнюкам потрібно її «активувати». Як? B день параду планет постарайтеся усамітнитися, щоб зосередитися на реалізації ідеї, яка надійде до вас з самого ранку. Самотність важливо, тому що люди будуть відволікати і провокувати сварки. Втілювати задум у життя, і вона притягне сприятливі можливості.

Терези

Читайте такожГороскоп на 2 липня: що чекає сьогодні на Тельців, Раків, Риб та інші знаки ЗодіакуУдача звалиться 4 липня і на Терези, яким пощастить зануритися в любов Всесвіту. Насамперед, біла смуга поверне знаку внутрішню рівновагу. Зазвичай вам неймовірно складно приймати термінові рішення і робити вибір, адже вас буквально розриває від сумнівів. Тепер ви станете більш зосередженим і зібраним, що виключить ризики допустити помилки. Потім Терези навчаться розташовувати до себе оточуючих. Вам дуже пощастить, адже очікується доленосна зустріч з прекрасною людиною. Це може бути професіонал, якому судилося стати вашим діловим партнером. Або ж мова йде про симпатії, яка перетвориться в любов всього життя.

Риби

Біла смуга наздожене в парад планет знак зодіаку Риби. B принципі, дивуватися не доводиться, тому що ви вважаєтеся одним з найбільш везучих зодіакальних представників у всьому гороскопі. Але в цей день везіння посилиться і просочить всі сфери життя. Вам взагалі нічого не доведеться робити, оскільки життя надасть все на блюдечку з блакитною облямівкою. Рибам залишається тільки озвучувати свої бажання і лише приймати подарунки. Ніяких зусиль і старань з вашого боку не буде потрібно. Але не забувайте дякувати долі за дари, адже парад планет дозволить розбагатіти, повернути впевненість у собі і налагодити стосунки з членами сім'ї.

Як повідомляв УНІАН, зовсім скоро планети Сонячної системи вистояться на так званий парад планет - рідкісне астрономічне явище.