2020-й - рік білого металевого Щура / fanparty.ru

Гороскоп на 2020 рік підкаже, для кого зі знаків Зодіаку цей період буде наповнений труднощами й випробуваннями.

Астролог Павло Глоба назвав двох представників зодіакальних сузір'їв, для яких настануть важкі часи, передає Styler.

Читайте такожГороскоп на тиждень: яким знакам Зодіаку зірки обіцяють успіх

Відео дня

Овен

На представників цього знаку Зодіаку чекає стабільний і водночас небезпечний рік. Астролог радить Овнам бути вкрай уважними, оскільки вони можуть зіткнутися з несподіваними й досить неприємними наслідками.

Глоба вважає, що Овнам не варто гарячкувати й вплутуватися в авантюри, а обрати тактику спокійного вичікування. Швидкі й спонтанні рішення можуть призвести до фінансових втрат.

Раки

Майбутній рік буде непростим і напруженим і для представників цього знаку. Раки зіткнуться з низкою нелегких ситуацій, для вирішення яких доведеться докласти чималих зусиль. Тим не менш Павло Глоба впевнений, що Раки зможуть з гідністю подолати всі труднощі, які їм приготували зірки.

Особливо нелегко Ракам буде у професійній сфері, але подолання труднощів у 2020-му році допоможе представникам знаку досягти висот і зробити щось важливе і дуже корисне.

До речі, на думку астролога, майбутній рік білого Щура буде прихильний до енергійних і незалежних людей, які не бояться труднощів. Глоба радить у 2020 не лінуватися і проявляти наполегливість. Тільки цілеспрямовані люди зможуть подолати всі труднощі й досягти успіху.