На вихідних в Україні дощитиме / фото Lorry / Pixabay

На вихідних, 20 та 21 квітня, дощі в Україні триватимуть. Очікуються невеликі температурні коливання, проте суттєво погода не зміниться. Найпрохолодніше буде на півночі та заході, а найвища температура буде на південному сході. Про це повідомляє Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, у Києві в суботу буде хмарно з проясненнями, температура повітря вночі +3°, вдень +14°. У неділю вночі очікується +7°, а вдень +12°, невелика хмарність, злива.

У Львові в суботу вночі +1°, вдень +13°, практично безхмарно. У неділю вночі +3°, вдень +12°, невелика хмарність, легкий дощ.

У Луцьку в суботу вночі +3°, вдень +14°, невелика хмарність. У неділю - похмуро, вночі +3°, вдень +12°, невеликий дощ.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність. Температура повітря 0°...+15°, легкий дощ. У неділю температура буде +5°...+7°, похмуро, дощ.

У суботу в Одесі буде похмуро, дощ, температура вночі +8°, вдень +14°. У неділю - невелика хмарність, +9°...+12°, злива.

У Харкові в суботу температура вночі становитиме +5°, вдень +17°, хмарно з проясненнями. У неділю стовпчики термометрів покажуть +11°...+21°, невелика хмарність.

У Дніпрі в суботу - похмуро, дощ, температура вночі +8°, вдень +18°. У неділю температура становитиме +12°...+19°, невелика хмарність.

У Сімферополі в суботу - невелика хмарність, +6°...+20°. У неділю - невелика хмарність, +7°...+12°, легкий дощ.

Жителів Маріуполя в суботу очікує невелика хмарність, температура вночі +5°, вдень +25°. У неділю вночі очікується +11°, вдень +19°, ясно і безхмарно.

У Краматорську в суботу буде невелика хмарність. Температура вночі +4°, вдень +21°. У неділю буде хмарно з проясненнями, вночі +11°, вдень +23°.

У Сєвєродонецьку завтра буде невелика хмарність, температура вночі +5°, вдень +21°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура становитиме +12°, вдень +21°.

Ніч на 20 квітня буде доволі холодною / фото УНІАН
21 квітня в більшості областей України буде дощ / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде ясно та безхмарно. Температура вночі -8°, вдень до +7°. У неділю вночі температура становитиме -3°, вдень стовпчики термометрів покажуть +4°, хмарно з проясненнями, невеликий дощ.

У Моршині на Львівщині в суботу вночі буде +1°, вдень +14°, практично безхмарно. У неділю - похмуро, невеликий дощ. Температура вночі становитиме +2°, вдень +4°.

У Трускавці в суботу практично безхмарно, температура до +13°. У неділю - похмуро, невеликий дощ, температура +2°...+8°.

У Сваляві завтра очікується ясна погода, до +12°. У неділю - хмарно з проясненнями, невеликий дощ, +1°...+11°.

У Затоці в суботу - похмуро, дощ, вночі +10°, вдень +13°. У неділю - похмуро, температура +10°...+13°.

Вас також можуть зацікавити новини: