У Челябінську пенсіонер побив школяра / ілюстративне фото flickr.com/dlnkprs

У російському місті Челябінськ 62-річний пенсіонер Джаліль Магафуров на очах у матері побив 10-річного хлопчика, який жив поруч.

Мати бачила інцидент з вікна і кричала пенсіонеру, щоб він відпустив дитину, повідомив Telegram-канал SHOT.

На місце надзвичайної події приїхали поліцейські. Чоловік стверджував, що накинувся на хлопчика, оскільки той разом з друзями протягом двох днів дзвонив в домофон, дражнився й стукав палицями у його вікно.

Читайте такожПогрожували виловити і вбити: п'яні росіяни побили пасажирку літака за зауваження"...Хлопчик цю версію заперечує і наполягає на тому, що так "приколювалися" лише його нові друзі, а він нібито просто спостерігав", – наголошується на каналі.

Пенсіонер не завдав хлопчикові серйозних травм. На Магафурова склали адміністративний протокол за статтею "Побої", йому загрожують обов'язкові роботи, арешт до 15 діб чи штраф у сумі 13 тисяч рублів.

Чоловік подав зустрічну заяву, він вважає, що діти й сім'я хлопчика-сусіда мають нести відповідальність за хуліганство. 

За попередніми даними, між Магафуровим та сім'єю побитого школяра у минулому були конфлікти.

Раніше стало відомо, що в російському селищі Бикове Міського округу Подільськ Московської області екс-гранатометник так званої "народної міліції" самопроголошеної "ЛНР" – 27-річний В'ячеслав Грицюк, через тисячу рублів вдарив в обличчя 56-річного чоловіка з інвалідністю I групи Андрія Занятнова.

Після удару потерпілий помер у лікарні, а зловмисник уникнув покарання.