Кожна поява на публіці президента Росії Володимира Володимировича Путіна стає святом здоров'я. Особливо вражають глядача нестримні ноги, які не припиняють ходити навіть тоді, коли Володимир Володимирович сидить на стільці і щосили чіпляється за стіл, щоб нижні кінцівки знову не забрали його на український фронт.

Продажні газетні дівки заокеанської воєнщини пишуть про те, що Путін нібито нині зовсім  "ослаб, опух і маніакально рухає ногами", і що це нібито від стероїдів, а стероїди нібито чи то від раку, чи то від старечого бодібілдингу, і можна було б повірити в останню версію, якби Путін і так не був плечистим, променистим і накачаним набагато більше за будь-яку здорову людину, особливо обличчя.

Треба бути зовсім дурнем, щоб не помітити вражаючої зовнішньої схожості між Путіним і трупом старого Нектарія

Чарівна дитяча опухлість фізіономії Путіна збуджує хірургів-онкологів усього світу (особливо чомусь України), у яких так і сверблять руки вирізати її, поки та не накоїла зовсім вже непоправних справ; вона ж провокує пекучу заздрість зморщеного некрасивого Байдена, жертви власних санкцій. Що ж стосується російських людей, то роздутий лик улюбленого вождя не викликає у них нічого, крім священного розчулення. Недарма телеканал "Царьград" розповідав днями дивовижну історію про пророкування вяликого старця Нектарія: "Росія встане й буде матеріально не багата, але духом буде багата", ну і на тому спасибі, а як розрили багаті духом люди росіяни ходячий труп Нектарія, щоби розбагатіти у него стиралкой какой али трусами жене на воротник, то"увидели, что старец стоит нетленный – восковая кожа, мягкие руки..."

Треба бути зовсім дурнем, щоб не помітити вражаючої зовнішньої схожості між Путіним і трупом старого Нектарія, чиє пророцтво щодо млявої небагатості російських людей він так спритно втілив. Але опух, ослаб і забігав Володимир Володимирович зовсім не тому…

Насправді Путін зовсім не "ослабнув і опухнув", а просто трошки втомився і обвітрився в боях, ну і, звичайно, мало хто витримає чотири "джавеліни" в голову

Як відомо, Путін пішов в Україну зі своєю спецоперацією для того, щоб запобігти в Росії сатанинському перевороту, в ході якого Святу Русь захопили б фашистські молодики, внаслідок чого президент РФ був змушений особисто командувати своєю армією буквально повзводно - надто вже високі були ставки, щоб, припустимо, довірити тріумфальне форсування Сіверського Донця якомусь дурнику, який поклав би там сотні російських витязів і нічого б у підсумку не домігся. Але мало хто знає, що Путін не тільки командує, а й сам воює! Саме звідси, поза всяких сумнівів, виникає така дивна навіть для Росії кількість нелюдських подвигів, які здійснюються російською силою по всій лінії фронту, коли прості, здавалося б, російські хлопці спокійно витримують чотири "джавеліна" в голову, підбивають вісім нацистських танків вогнем з пістолета, рятують свій полк із засідки, наздоганяють "байрактар" в одних личаках на чотирьох, відбирають у ворога міксер і повзуть з ним до самого Уралу на одних бровах за відсутністю іншого, а сім'я вже поховала, а вони живі, і, здавалося б, ноги їх аж під Ізюмом поховані, а руки по всій Білогорівці порозлітались, але зачекай-но!

Зрозуміло, всі ці подвиги здійснює Путін - більше в жодної людини на планеті, особливо у Байдена, на такі казкові речі сил не вистачить. Звичайно ж, все це ретельно ховається через скромність, а свої заслуженими бойовими орденами Володимир Володимирович щедро поступається іншим солдатам, щоб їм теж не прикро було, але факт залишається фактом.

Таким чином, насправді Путін зовсім не "ослабнув і опухнув", а просто трошки втомився і обвітрився у боях, ну і, звичайно, мало хто витримає чотири "джавеліни" в голову, щоб щоки трішки не розлетілись, чого вже там. Ну а те, що у Путіна весь час ноги смикаються, – так назад на фронт поспішають, це очевидно. Спецоперація незначно затягнулася, пора закінчувати, але всі розуміють, що закінчиться вона разом з Путіним, ось він і поспішає. Старий Нектарій давно зачекався…

Василь Рибніков