Чоловікові видалили з горла шкірний клапоть з волоссям / фото УНІАН

До лікарів в Інститут отоларингології імені Свержевського у Москві звернувся 64-річний чоловік. Він скаржився на хрип, кашель та відчуття стороннього тіла в горлі. Виявилося, що у нього там росте волосся.

Про цей випадок пише Telegram-канал Baza.

Хірурги зробили розріз на шиї, дійшли до трахеї та видалили з її стінки шкірний клапоть з волоссям, а потім пошарово зашили тканини.

Відео дня

"З'ясувалося, що 11 років тому пацієнту видалили рак з лівої голосової складки. Щоб зашити отвір, що залишився після операції, туди пересадили шматок шкіри з шиї", – йдеться у повідомленні.

Читайте такожРосіянин щорічно робив флюорографію і помер від раку - лікарів віддадуть під судОбстеження показало, що з пересадженого клаптя тканини почали рости довгі (2-4 см) густе волосся.

Примітно, що чоловік сам намагався видалити рослинність: "У прямому сенсі він голився зовні та зсередини, але через якийсь час волосся знову виростало".

Раніше повідомлялося, як у мешканки російської Самари в носі виросли зуби. Вона дізналася про це, коли вирішила зробити МРТ. Росіянка з дитинства знала за собою невелику дивину. Річ у тім, що у неї так і не виросли зуби "четвірки", які стоматологи називають премолярами. Але дівчина не надавала значення до обстеження.

Вас також можуть зацікавити новини