Після того як кадри колони розійшлися мережею, влада Твері зйомки заборонила / скріншот

Влада російської Твері заборонила зйомку пропагандистського фільму про Україну, оскільки жовто-блакитні прапори на військовій техніці лякали місцевих, пише Telegram SOTA.

Напередодні користувачі мережі зняли на камеру колону танків з українськими прапорами. Військову техніку супроводжували російські силовики.

Пізніше ЗМІ уточнили, що поява танків під українськими прапорами пов'язана зі зйомками фільму, що очорнює Україну.

Відео дня

Після того як кадри колони розійшлися мережею, влада Твері зйомки заборонила.

"Робота кінематографістів минулими вихідними на центральних вулицях столиці регіону викликала негативну реакцію мешканців", – заявили в адміністрації Твері.

Злочини росіян в Україні

З початку повномасштабного вторгнення в Україну росіяни обстрілюють житлові будинки і цивільну інфраструктуру, в результаті чого гинуть цивільні українці, в тому числі діти. 

На окупованих територіях російські військові проводять фільтраціїкатують і вбивають людей, які займають проукраїнську позицію. 

Після звільнення від російських окупантів у населених пунктах знаходять масові поховання та братські могили із закатованими українцями. Також вже сотні дітей були примусово вивезені з України на територію РФ.

14 квітня Верховна Рада визнала дії Росії в Україні геноцидом українського народу і закликала міжнародне співтовариство вчинити так само.

Вас також можуть зацікавити новини: