помилковий

Рота ударних БпЛА "Фаворит" отримала 14 млн грн матеріально-технічної допомоги за підтримки компанії Favbet. Українська компанія братиме участь у забезпеченні підрозділу на постійній основі, повідомили в Favbet.

У перший пакет допомоги за сприяння Favbet увійшли понад 300 найменувань техніки, обладнання та амуніції, в тому числі сім автомобілів, серед них шість позашляховиків.

Також в пакеті - понад 100 дронів різного призначення, супутнє обладнання та витратні матеріали для БпЛА: 3D-окуляри для FPV-дронів, акумулятори, приймачі та підсилювачі сигналу, польотні стеки, відеокамери, пульти управління, запасні пропелери.

Відео дня

Крім того, рота отримала комплект амуніції та обладнання для щоденної діяльності: комплекси супутникового зв'язку Starlink, зарядні станції, обігрівачі, рюкзаки, планшети, комп'ютери, модеми і т. д.

помилковий

"Сьогодні це один з найважливіших проектів компанії з точки зору підтримки ЗСУ. Наша мета - забезпечити підрозділ всім необхідним для успішного виконання бойових завдань. Ми добре розуміємо, що це тривале зобов'язання, і готові підтримувати роту стільки і в тому обсязі, як того вимагатиме ситуація на фронті", - коментує президент благодійного фонду Favbet Foundation і засновник компанії Favbet Андрій Матюха.

"Фаворит" - оновлений підрозділ ЗСУ, що діє під керівництвом співзасновника та віце-президента Української федерації ММА (UFMМА) та віце-президента професійної ліги змішаних бойових мистецтв WWFC Дениса Перча. Підрозділ Дениса відноситься до числа так званих РУБАК, рот ударних безпілотних авіаційних комплексів, які за допомогою дронів здійснюють розвідувальні та ударні місії.

помилковий

Більшість бійців "Фаворита" - представники єдиноборств та інших видів спорту, багато з них були знайомі ще до початку повномасштабної війни. Втім, за словами командира, об'єднує їх насамперед не спорт, а знання військової справи, яке вони отримали в ході регулярних тренувань і виконання реальних завдань на передовій.

До того, як очолити "Фаворит", Денис Перч пройшов шлях від розвідника до командира розвідувальної роти. Восени 2022 року він брав участь у контрнаступі в Харківській області, після виконував бойові завдання на Бахмутському та Лиманському напрямках.

"Денис - боєць у всіх сенсах цього слова. До війни він докладав значних зусиль для розвитку ММА в Україні, тепер так само наполегливо працює над очищенням країни від окупантів. Ми впевнені в його досвіді і професіоналізмі воїнів під його командуванням", – розповідають в Favbet.

помилковий

Підтримка роти "Фаворит" - частина системних зусиль Favbet щодо підтримки ЗСУ та інших Сил оборони України. З початку повномасштабного вторгнення за сприяння компанії та Фонду Favbet Foundation українська армія отримала 250 автомобілів, у тому числі 53 нових позашляховика Peugeot Landtrek для ударних рот "Армії дронів", а також понад 130 дронів різних модифікацій. Загальна сума допомоги на сьогоднішній день становить понад 190 млн грн.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет від 20.04.2021 року, видана ТОВ "БК "ФАВБЕТ" на підставі Рішення КРАІЛ від 05.04.2021 року за №137 зі змінами та Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ "БК "ФАВБЕТ" на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.

Favbet патронує роту ударних БпЛА 'Фаворит' під командуванням Дениса Перча