фото прес-служби

Українські захисники на фронті потребують більшої кількості автомобілів підвищеної прохідності, й благодійний фонд Favbet Foundation активно виконує запити військових.

Як повідомили представники фонду, з початку повномасштабної війни Збройні Сили України та інші сили оборони отримали вже 251 автомобіль за сприяння Favbet Foundation. Більшість переданих автомобілів – це пікапи і позашляховики підвищеної прохідності.

"Кількість запитів на автомобілі від підрозділів Сил оборони, яким ми намагаємося допомагати системно, зростає з кожним днем. Автомобіль на фронті – витратний матеріал. Кожен додатковий позашляховик – це плюс врятовані життя і здоров'я наших людей", – зазначив президент Favbet Foundation Андрій Матюха.

Відео дня

Зокрема, днями фонд передав бійцям ЗСУ позашляховик Ford Ranger. Автомобіль допомагає українським захисникам виконувати бойові завдання на ключових ділянках фронту на південному напрямку.

У прес-службі фонду також нагадали, що сумарна допомога ЗСУ та іншим Силам оборони за сприяння Favbet Foundation склала понад 190 млн грн. Зокрема, ударні роти "Армії дронів" отримали 53 нових позашляховика Peugeot landtrek. Крім того, за сприяння фонду ЗСУ отримали понад 130 дронів різного типу, в тому числі ударного.

Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований у 2020 році. Він підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров'я та спортивного розвитку.