Місячний гороскоп харчування 16 січня / фото sportadvice.ru

Наш природний супутник має великий вплив на погоду Землі, рослини і тварин. Людина також схильна до місячного впливу. Від фази Місяця залежать наші біоритми і процеси травлення. З давніх-давен помічено, що в різні фази Місяця їжа засвоюється по-різному. Плануючи раціон на день і схуднення, потрібно звірятися з місячним календарем харчування на сьогодні.

Місячна дієта 16 січня

16 січня - зростаючий Місяць у Рибах

Сьогодні рекомендується їсти тваринну їжу, горіхи, квашену капусту, борошно, зерна, насіння, грубу їжу. Дуже добре засвоюються молочні продукти: сир, йогурт, кефір, сметана. Сьогодні сприятливий день для інтуїтивного харчування - їжте те, чого вам найбільше хочеться, не голодуйте і не картайте себе за з'їдене. Алкоголь 16 січня протипоказаний в будь-яких дозах.

Відео дня

Схильним до повноти людям варто відмовитися від мучного, але можна їсти цільнозерновий хліб. Іншим людям можна їсти пироги, булочки або печиво - вони добре засвоюються.

Під час зростаючого Місяця потрібно дбайливо ставитися до свого організму, повноцінно і різноманітно харчуватися, пити більше води. Сьогодні сприятливий день для схуднення і розвантажувального дня.

Вам також може бути цікаво: