Рейтинг найстрашніших фільмів очолив" Сіністер " \ скріншот з відео

Дослідники з'ясували, під час перегляду яких фільмів жахів у глядачів найбільше частішає серцебиття.

Читайте такожУ сіквелі "Аквамена" буде більше жахівДослідження, яке визначило найстрашніший фільм, провели аналітики broadbandchoices, а проект отримав назву "Наука страху".

Рейтинг був складений на основі 50 фільмів жахів з найвищою оцінкою на IMDb, Rotten Tomatoes і Reddit. Аналітики відстежували частоту серцевих скорочень 50 осіб різного віку, які переглядали більше 100 годин фільмів жахів. На основі отриманих даних склали рейтинг з 35 найстрашніших фільмів, передає popcornnews.

Відео дня

Так, на першому місці опинився хоррор "Сіністер" Скотта Дерріксона з Ітаном Хоуком у головній ролі. Під час перегляду цього фільму пульс глядачів збільшується до 86 ударів на хвилину. В середньому пульс глядачів тримався на 65 ударах на хвилину, але при його перегляді збільшився на 32%. Та ж частота серцебиття досягається і від перегляду "Астралу", але з меншою різницею. Замикає трійку лідерів фільм "Закляття" з 85 ударами на хвилину.

Також в першу десятку увійшли стрічки "Реінкарнація "(83 удари на хвилину), "Паранормальне явище" (82 удари на хвилину), "Воно" (81 удар на хвилину), "Закляття 2" і "Бабадук" (80 ударів на хвилину), а також "Спуск" і "Візит" (79 ударів на хвилину).

Класика фільмів жахів зайняла рядки нижче,  наприклад, фільму "Виганяючий диявола" (1973 рік) дісталося лише 17 місце.

Новини по темі: