31 грудня в Україні вдарять люті морози / фото ua.depositphotos.com

31 грудня 2021 року в Україні вдарять потужні морози. Місцями нічна температура опуститься до -17°...-25°.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, найсильніші морози очікуються на півночі України. У Чернігівській та Сумській областях вночі буде до -24°...-25°. У Київській, Житомирській та Рівненській - до -19°...-22°, а у Волинській та Черкаській очікується до -16°...-17°. На решті території буде значно тепліше: -7°...-12°, на крайньому сході та місцями на півдні - до -5°, а в Криму вночі очікується близько нуля.

Відео дня

За прогнозом, вдень 31 грудня також у більшості областей очікується мінусова температура. На півночі країни буде -10°...-17°, у центральних областях -4°...-12°, на південному заході -4°...-7°, на півдні -2°...-4°. Найтепліше буде в Криму і на крайньому сході - до +1°...+4°.

У Києві 31 грудня вдень буде до -13°, а вночі вдарить мороз у -22°.

Погода в Україні 31 Грудня / фото УНІАН

За даними sinoptik.ua, з ранку і до самого вечора небо в Києві буде приховано за хмарами. Вночі можливий дрібний сніг, який до ранку повинен закінчитися. Весь день, що залишився, мине без опадів.

Погода в Києві 31 Грудня / скріншот sinoptik.ua

Як повідомлялося раніше, похолодання, що прийшло в Україну, буде недовгим. Вже на найближчих вихідних в країні знову потеплішає, можлива "плюсова" температура. За даними синоптика Наталії Птухи, на католицьке Різдво можливе послаблення морозів і чергова порція опадів з південного заходу. Поки у вигляді снігу і мокрого снігу.

Вас також можуть зацікавити новини: