З унікальних персонажів у ролику можна побачити Володимира Путіна та Дональда Трампа / скріншот з гри

В Steam з'явився симулятор російського спецпризначенця (ОМОН - рос.), в якому потрібно розганяти мітинги.

Про це повідомляє ресурс Medialeaks.

Читайте такожНа акції протесту в Москві затримано більше десятка неповнолітніх (фоторепортаж)

Розробник Ukrainian Bear створив на Steam сторінку для гри OMON Simulator, в якій гравцям належить розганяти мітинги і захищати президента РФ Володимира Путіна від протестувальників. Реліз проекту запланований на 6 вересня.

Разом з анонсом творці проекту представили і трейлер, в якому показали одну з ігрових сцен: міську вулицю з протестувальниками, взятими спецпризначенцями в кільце. З унікальних персонажів у ролику можна побачити Володимира Путіна та Дональда Трампа, яких, імовірно, і доведеться захищати від гніву натовпу на чолі з Олексієм Карнавальним.

Крім одиночного режиму, розробники також обіцяють багатокористувацький на 10 осіб, щоб "розганяти мітинги разом з друзями".

Як повідомляв УНІАН, з 14 липня у Москві відбуваються акції за допуск в міську думу незалежних кандидатів. Найбільш масовими стали несанкціоновані мітинги 27 липня і 3 серпня, на кожній з акцій затримали більше тисячі осіб. Після протестів 27 липня СК порушив справу про масові заворушення (ст. 212 КК) та напади на силовиків (ст. 318 КК). Зараз в ній 12 фігурантів.

10 серпня в Москві пройшов мітинг за вільні вибори і на підтримку заарештованих під час попередніх акцій.Також акції та одиночні пікети на підтримку протестуючих пройшли в інших містах РФ. Після мітингів у Москві та Петербурзі «ОМОН» почав масово затримувати активістів.