Адміністрація школи повідомила, що проблем з технологічним обладнанням для харчоблоку вони не мають / фото з соцмережі "Вконтакте"

Одна з учениць школи села Стрілецьке Бєлгородської області РФ виявила в їдальні перфоратор з насадкою-міксером.

Про це повідомило видання Go31.ru.

Читайте такожВ омській гімназії на голову школярці обвалилася стеля, попри дорогий ремонт

Відео дня

Фотографії електроінструменту розмістила учениця навчального закладу в соціальній мережі «ВКонтакте». Знімки вона зробила 11 вересня.

На знімках видно, що на підлозі в кухні в овочевому ящику лежить перфоратор з міксер насадкою. Схоже, що кухарі з його допомогою готували пюре. Так вважає дівчинка, яка в цей день чергувала в їдальні і прийшла раніше звичайного.

У школі запевнили, що в цей день в меню навчального закладу не було картопляного пюре. У той же час підтвердили, що фотографії дійсно зроблені в стрілецькій школі, але проблем з технологічним обладнанням для харчоблоку вони не мають.

фото з соцмережі "Вконтакте"

Як повідомляв УНІАН, у російському Смоленську вчителька «зацькувала» нового учня другого класу школи №17.

«При всіх дітях, прямо в їдальні близько 11-12 ранку вона схопила за вухо мого сина і закричала: "Жри! Жри тут, и быстрее!". Коли я прийшла забирати свого сина, мені про це розповіли його друзі. Я була в шоці від почутого. Мій хлопчик нічого не сказав, боячись, що вчитель дізнається про це», - розповіла мама хлопчика.