Чоловік визнає, що йому не видали зимовий одяг / скріншот

Російський окупант під час телефонної розмови зі своєю дружиною визнав, що президенту РФ Путіну плювати на проблеми своєї армії. Чоловік боїться скаржитися на умови, в яких опинився.

Окупант благає дружину не писати листа диктатору, адже ті, хто скаржиться, потім "зникають". У розмові, яку перехопили фахівці ГУР МО України, росіянин і його дружина обговорили ще й величезну кількість поранених. У російському місті Санкт-Петербург переповнені лікарні.

Чоловік визнає, що йому не видали зимовий одяг. Однак він не вважає це приводом для скарг, адже все одно не хотів би надягати те, що їм можуть видати.

За словами окупанта, його товариш зі служби вже отримав взуття, проте не хоче його носити, адже в ньому можна зламати ноги. А тому росіянин продовжив твердити про те, що його дружині не варто писати Путіну листа.

"А що ти там зібралася Путіну писати? Путіну, по-моєму, взагалі по х*ю. Ти йому напишеш, воно не дійде... У нас хто скаржиться, усіх х*й знає куди відвозять", - визнав окупант.

Проблеми окупантів: про що "скиглять" рашисти

Нещодавно розвідка дізналася про плачевну ситуації на полігоні в РФ. Виявилося, що "аватари" втрачають зброю і каски. А в Новосибірську скривджені "мобіки" влаштували дебош в салоні. Росіяни дорікали продавцю, що той не служить в окупаційних військах.

А в Республіці Тива, звідки родом Міністр оборони РФ Сергій Шойгу, сім'ю ліквідованого в Україні "мобіка" підтримали дровами. Влада не бачить у цьому чогось ганебного і навіть пишається своєю "щедрістю".

Вас також можуть зацікавити новини: