Українська співачка Maruv, яка вийшла у фінал нацвідбору на "Євробачення", зізналася, що ніколи не відвідувала цей конкурс через брак коштів.

Читайте також"Малі буті танці на столі журі": Maruv пообіцяла ще "більше перцю" у фіналі Нацвідбору на Євробачення

Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню "Факти". "На жаль, не була на конкурсі, навіть коли він проходив у Києві. Просто у мене не було достатньо грошей, щоб я могла собі дозволити купити квиток. Але зате я всі конкурси дивилася по телевізору", - розповіла співачка.

Вона зазначила, що зараз її фінансове становище змінилося.

"Але для того, щоб відчувати себе щасливою, мені потрібна не така вже велика сума. Гроші - це добре, але не найважливіше в житті", - заявила вона.

Maruv заявила, що розраховує на перемогу і готує для виступу у фіналі нацвідбору провокаційний номер.

"Я спілкувалася з Melovin, він ділився своїм відчуттям від виступу на "Євробаченні". Сказав: "Ти повинна відчути цю енергетику". Звичайно, мені хочеться все це пережити. До того ж для мене це буде величезна честь – виграти національний відбір і представляти Україну", - зізналася виконавиця.

Як повідомляв УНІАН, фінал нацвідбору на "Євробачення 2019" відбудеться 23 лютого. Його транслюватимуть телеканали СТБ та "UA:Перший". 64-й конкурс "Євробачення" відбудеться 14-го, 16-го і 18 травня в Тель-Авіві.