Серіал "Ти" обігнав "Гру в кальмара" в одному з рейтингів / кадр з серіалу

Новий сезон серіалу "Ти" стрімінгового сервісу Netflix змістив шоу "Гра в кальмара" з першого місця рейтингу за переглядами у США.

Як пише американське видання Forbes, південнокорейський серіал "Гра в кальмара" поступився своєю позицією через 24 дні перебування в статусі лідера переглядів у Штатах.

Серіал "Ти" зайняв перше місце в списку переглядів сервісу в США практично відразу після прем'єри. Разом з тим шоу не зможе потрапити в рейтинг найпопулярніших проектів Netflix, як це зробила "Гра в кальмара".

Серіал "Ти": третій сезон

Серіал "Ти" – американський драматичний серіал з елементами трилера. Прем'єра третьої частини шоу "Ти" відбулася 15 жовтня. Вийшли відразу всі десять епізодів.

Сюжет. Серіал розповідає про сталкера-психопата Джо (Пенн Беджлі), який полює на дівчат.

У новому сезоні головний герой заводить сім'ю та вирішує почати нове життя.

Серіал "Ти" обігнав "Гру в кальмара" в одному з рейтингів / кадр з серіалу

Прем'єра першого сезону відбулася на каналі Lifetime 9 вересня 2018 року. 13 жовтня 2021-го року серіал офіційно продовжили на четвертий сезон. Прем'єра запланована на 2022 році.

Серіал "Гра в кальмара": що відомо

Читайте також"Гра в кальмара" принесла Netflix майже $900 мільйонів за місяць - BloombergРежисером шоу виступив Хван Дон-хека. У першому сезоні 9 серій.

Сюжет. Персонажі серіалу, зіткнувшись з фінансовими труднощами, відправляються на острів і беруть участь в жорстоких дитячих іграх. Щоб виграти приз у розмірі 45 мільйонів доларів, вони повинні пройти шість раундів. Всі переможені гинуть.

Вас також можуть зацікавити новини