Лоліта захопила шанувальників / фото УНІАН

Російська співачка Лоліта прийшла на день народження свого колеги, артиста Миколи Баскова. На вечірці вона з'явилася в чорній шовковій сукні з глибоким декольте.

Шанувальники звернули увагу на її моложавий вигляд і відзначили, що вона зовсім не виглядає на 57 років. А також уважні фанати підкреслили, що на її обличчі зовсім не видно шраму після того, як у неї на підборідді розійшовся шов.

"Ой, яка молода ще", "Жінка без віку", "Навіть не видно тріщини на обличчі", "Класні", "Добре, коли друзі поруч", "Ти завжди справжня", - пишуть користувачі мережі.

Відео дня
Лоліта захопила шанувальників / instagram.com/lolitamilyavskaya

Нагадаємо, раніше Лоліта згадала, як під час концерту у неї розійшовся шов на підборідді. Виявляється, напередодні вона відвідувала пластичного хірурга, але сильного напруження під час виступу її обличчя "не витримало".

Читайте такожСупермодель в подробицях розповіла, як її у 15 років зґвалтував російський олігархХто така Лоліта

Лоліта народилася в 1963 році в Закарпатській області, але кар'єру музиканта вирішила будувати в Росії. Вона є лауреатом телевізійної премії "ТЕФІ-2007" в номінації "Ведучий ток-шоу" за ток-шоу "Лоліта. Без комплексів" на "Першому каналі".

Відомо, що Лоліта п'ять разів була заміжня, один раз з яких фіктивно. У неї є дочка Єва, яка живе з бабусею в Києві.

Нагадаємо, Лоліта висловлювалася на підтримку приєднання Криму до Росії, зазначивши, що не бачить в ситуації тиску з боку РФ і засуджує антиросійські санкції ЄС.

Вас також можуть зацікавити новини: