Після скоєння злочину вбивця втік / фото nikvesti.com

У четвер, 9 листопада, близько 19:40 у місті Немирів Вінницької області на зупинці громадського транспорту смертельно поранили 27-річного АТОшника. 

Про це повідомив начальник Немирівського відділу поліції ГУ Нацполіції у Вінницькій області Олександр Король, передає Vlasno.info.

"Загиблому завдали одного удару в ділянку лопатки справа, ніж дістав легені. Він мешкав у селі Вища Кропивна Немирівського району, а той, хто завдавав удару — в селі Остапківці", - розповіли у поліції.

Відео дня

Читайте такожУ Броварах під час бійки загинув учасник АТО

Після скоєння злочину зловмисник втік. Зараз проводяться розшукові дії. За словами виконувача обов'язків старости Вищої Кропивни Володимира Мельника, загиблого АТОшника демобілізували торік.

"Сашко ж пройшов в зоні АТО Авдіївську промзону, де було дуже гаряче, а загинув вдома, від ножа. Там дуже заплутана історія. Кажуть, що ще одного підрізали, зараз він у реанімації. Знаю, що в кафе "Юність" у Немирові відпочивали дві компанії АТОшників. Між ними були якійсь непорозуміння. Частина АТОшників вже розійшлась, а Сашко поїхав на підтримку побратимів. Був тверезий, а ось як вийшло", - зазначив Мельник.

Як повідомляв УНІАН, 24 жовтня у місті Кагарлик Київської області вбили АТОшника, завдавши йому ножових поранень.