Астролог розповів, що на нас чекає завтра, 24 вересня / фото 2018.pp.ua

Астролог Павло Глоба у гороскопі на 24 вересня 2019 року радить: проблеми потрібно вирішувати у мірі їхнього надходження.

Не накручуйте себе, збирайте інформацію, спостерігайте — і ви обов'язково досягнете успіху, передає SlovoFraza.

Овен

Завдання 24 вересня будуть досить нудними й монотонними. Або розбирайтеся з ними швидше і чекайте нових або придумайте, як урізноманітнити роботу.

Відео дня

Тілець

Не критикуйте дії керівництва, демонструючи своє незадоволення. Проявіть терпіння, незабаром вам випаде шанс досягти своїх цілей.

Близнюки

Для того, щоб впоратися з дорученою вам справою, необхідно для початку з'ясувати всі деталі її виконання, тож не бійтеся ставити запитання.

Рак

24 вересня є сенс залучити надійних помічників. Робота буде цікава, але складна, і поради від компетентних людей зайвими не будуть.

Лев

Заданий обсяг вам доручень ніяк не можна виконати у зазначені терміни, тому доведеться що-небудь придумати, щоб виграти час.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астрологи розповіли, кому зірки обіцяють успіх, а кому - невдачі

Діва

Все, що вам потрібно для досягнення цілей, — повірити в себе. Як не дивно, але чим амбітнішими будуть ваші мрії, тим простіше виявиться їх досягти.

Терези

Тільки реально оцінивши те, що відбувається, ви зможете зрозуміти, як діяти далі. Будьте обережні й прораховуйте дії на кілька кроків вперед.

Скорпіон

Робота стала віднімати надто багато часу. Потрібно удосконалити процес так, щоб часу стало більше, а якість не постраждала.

Стрілець

Вважаєте, що ваш потенціал можна витратити раціональніше — обговоріть це питання з керівництвом, можливо, ви знайдете компромісне рішення.

Козеріг

Проблеми потрібно вирішувати у міру їхнього надходження. Не накручуйте себе, збирайте інформацію, спостерігайте — і ви обов'язково досягнете успіху.

Водолій

Ви винахідливі, цілеспрямовані й багато встигаєте. 24 вересня не варто квапити події та чекати миттєвих результатів, проявіть терпіння, і все прийде.

Риби

Будьте ввічливі та завбачливі, особливо під час з'ясування питань, які стосуються безпосередньо ваших стосунків з керівництвом.