Коли в жовтні сонячне затемнення / depositphotos.com

Астрологи кажуть, що час сонячних і місячних затемнень небезпечний, так як негативно впливає на людину. Перше часткове сонячне затемнення було 14 жовтня, а сьогодні на нас чекає сонячне затемнення, з якого почнеться коридор затемнень 2022. УНІАН розповість, що принесе з собою сонячне затемнення 2022.

Раніше ми говорили про те, коли коридор затемнень 2022 восени.

У скільки буде сонячне затемнення - дата і час

Сонячне затемнення цього місяця настане 25 жовтня. Пік затемнення припаде на 10 годин 36 хвилин по Києву. Це затемнення часткове, його можуть побачити жителі Європи, Близького Сходу, Центральної Азії і Західної Сибірі, а також Північного Сходу Африки. Наступне подібне затемнення відбудеться в 2040 році.

Відео дня

Езотерики кажуть, що це затемнення сонця вкрай негативно позначиться на багатьох людях, особливо тих, хто не пізнав шлях усвідомленості. Воно відіб'ється на матеріальній і особистій сферах, можуть вичерпатися джерела доходів або зіпсуватися взаємини між людьми. У цей період краще не робити ніяких важливих дій, а приділяти час духовному саморозвитку.

Що можна і що не можна робити в сонячне затемнення 2022

День сонячного затемнення - несприятливий час для будь-яких починань. Краще утриматися від:

  • укладення важливих фінансових угод;
  • переїздів і зміни роботи;
  • подорож;
  • сварок і з'ясування відносини;
  • операція.

У цю дату, 25 жовтня, найправильнішим рішенням буде присвятити свій час молитві і медитаціям. Якщо у вас є можливість, то дотримуйтесь посту - не вживайте їжу тваринного походження. Молитва, відпочинок і єднання з природою - те, що обов'язково потрібно зробити в цей непростий період. 

Вас также могут заинтересовать новости: