Михайлу Єфремову пред'явлено остаточне звинувачення в ДТП / фото УНІАН

Слідство у понеділок, 6 липня, пред'явило звинувачення в остаточній редакції акторові Михайлу Єфремову.

Про це повідомив його адвокат Ельман Пашаєв, передає DW.

Він звинувачується в порушенні правил руху, що спричинило з необережності смерть людини і скоєне в стані сп'яніння - частина 4 статті 264 КК РФ.

Відео дня

Керівник прес-служби ГУ МВС по Москві Володимир Васенін повідомив, що розслідування щодо Єфремова завершено.

Читайте такожГашиш і таємничий пасажир: у справі Єфремова стався несподіваний поворот

Раніше в правоохоронних органах пояснили, що по справі проведені всі необхідні експертизи, всі дані відеокамер і показання свідків були долучені й немає сумнівів, що Єфремов у момент ДТП перебував за кермом у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння. Пасажирів, за даними слідства, в машині не було.

Адвокат Пашаєв зазначив, що готовий довести невинуватість Єфремова.

"Завдання адвоката збирати докази. Я цим займався, я зібрав достатньо доказів його невинуватості", - сказав він в інтерв'ю російському телеканалу.

Як повідомляв УНІАН, раніше адвокат заявив, що Єфремов визнає той факт, що "аварія сталася з його машиною", однак відмовився від визнання вини у ДТП, в результаті якої загинула людина.

Нагадаємо, відомий російський актор Михайло Єфремов потрапив у ДТП в центрі Москви. Актор на великій швидкості виїхав на зустрічну смугу, проїхавши подвійну суцільну і врізався у вантажний автомобіль. Постраждалий в ДТП із Єфремовим водій помер. Єфремову загрожує 12 років колонії.