Струк збирається до Ради / фото Миротворець

Колишній народний депутат від "Партії регіонів" Володимир Струк, який у 2014 році відкрито підтримував антиукраїнські виступи й незаконний сепаратистський референдум у Луганську, збирається балотуватися до парламенту восени 2019 року.

Читайте такожЗасуджений мер Ювілейного звинуватив Партію регіонів у зраді

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє журналіст Денис Казанський. Він нагадав, що екс-нардеп навесні 2014 року особисто створював озброєні загони "ополчення" в селищі Ювілейне Луганської області, обіцяв знищувати українських військових, ходив на зустрічі з окупантами Болотовим і Царьовим.

Відео дня

"Причому, на відміну від інших політиків, що підтримали ЛДНР, робив це відкрито і публічно. У вільному доступі відеозапис його виступу на антиукраїнських мітингах", - зазначив журналіст.

"Довгий час я був упевнений, що Струк взагалі втік з України до Росії. Але ні. У 2016 році з'ясувалося, що СБУ не веде проти нього жодних справ, а сам Струк спокійно працює в Луганській області на окрузі №113. За цим округом він восени буде балотуватися до Ради", - додав Казанський.

Нагадаємо, парламентські вибори в Україні заплановані на останню неділю жовтня, 27-е число.