Сьогодні в Україні буде холодно та мокро / фото УНІАН

Сьогодні, 17 квітня, у багатьох областях України очікуються опади, а температура впаде до +8...+12 градусів. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко.

"Холодно буде 17-го квітня в західних, північних областях, на Вінниччині та Черкащині, +8...+12 градусів", - повідомила вона.

За даними синоптика, на сході, півдні та на значній частині центру ще втримається літо. Протягом дня тут очікується +20...+26 градусів.

Відео дня

Щодо опадів, то дощі пройдуть у північних областях, центральних та місцями на заході України. У Карпатах, за даними Наталки Діденко, очікується мокрий сніг. Лише східна частина та південь України побудуть у сухій теплій сонячній погоді.

Погода у Києві - прогноз синоптика

Наталка Діденко прогнозує сильний дощ у столиці. Температура вдень, за її даними, становитиме лише +9 градусів. 

"Одягнутися треба тепло, не забути парасолю, взутися відповідно, водіям берегти нерви, тримати ввімкненими фари і дистанцію", - порадила фахівець.

Циклон несе до Києва сильні дощі та відчутне похолодання - подробиці

За даними Укргідрометцентру, 17 та 18 квітня Київську область перетинатиме циклон з південного заходу. Він спричинить інтенсивні опади та відчутне зниження температури.

Перед вихідними циклон вже залишатиме територію України, опади припинятимуться. Температура вдень стане трохи вищою, а от ночі, навпаки, будуть прохолоднішими.

Вас також можуть зацікавити новини: