Вони усюди робили написи та перетворили своє перебування в Україні на театр абсурду / фото Міноборони РФ

Волонтер Стефанія Пауль розповіла про дикунські вчинки рашистів на Київщині. Окупанти ходили в туалет повз унітаз та розстрілювали фотографії українських військових.

Про це волонтер розповіла "24 каналу".

В тимчасово окупованих населених пунктах Київської області росіяни жили у будинках українців та усе руйнували. Вони усюди робили написи та перетворили своє перебування в Україні на театр абсурду.

Відео дня

"Брали і за**рали чужі будинки своїми надписами. Машини, які вони розстрілювали, також розписували. Реально, як маленькі вандали, як підлітки на вписці – потусили, розгромили все і втекли. У них – ні мізків, ні совісті нема – нічого", - розповіла волонтер.

Вона також пожартувала про те, що люди, які мають влучно стріляти, не можуть "влучити" навіть в унітаз та нормально сходити в туалет. Рашисти витрачали патрони на "війну" з фотографіями. В Ірпені, як розповіла волонтер, окупанти стріляли у світлини захисників України, які загинули. Росіяни розстрілювали Алею Слави.

У Бучі окупанти наочно показали, що їх цікавить понад усе. Волонтер пригадала, що вона бачила приміщення, у якому спочатку стоїть кіоск з пивом, потім рибний магазин, а за ними - пусте приміщення. Окупанти повністю винесли усе пиво, проте не дійшли навіть до риби. Найбільше їх цікавив лише алкоголь.

"Пусте приміщення вони не чіпали – там тепер наш склад. Там цілі вікна, двері. Рибна лавка теж незаймана. У пивничці – вибите вікно, і нема пива, нема пляшок. Звідти взагалі все винесли. Я коли вперше побачила, сказала: "Наскільки можна бути тупорилим, щоби набрати пива, але не набрати риби?". Хоча, власне, нахіба закушувать, якщо ти і так на голодний шлунок все робиш", - пожартувала волонтер.

Вона зізналася, що ставиться до армії РФ не як до військових, а як до "орди неосвічених людей". Рашисти показали себе у всій красі, вони не вміють користуватися туалетами, усе трощать та "полюють" за пивом.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що через проблеми із забезпеченням російські окупанти знову почали їсти собак.

Вас також можуть зацікавити новини: