США окупували Німеччину і Японію, за президентами стежать-Путін / скріншот

Під час виступу перед Федеральними Зборами російський диктатор Володимир Путін зробив низку суперечливих заяв, звинувачуючи країни Заходу, перш за все – США. 

Зокрема, Путін заявив, що "США досі фактично окуповують Німеччину, Японію, Республіку Корея, і при цьому цинічно називають їх рівноправними союзниками".

Він також висунув конспірологічну теорію про тотальне стеження за лідерами цих країн.

Відео дня

"Що це за союзництво таке? Весь світ же знає, що за керівниками цих країн стежать, першим особам встановлюють пристрої для прослуховування, не тільки в службових, але і в житлових приміщеннях. Це справжня ганьба і для тих, хто це робить, і для тих, хто як раби мовчки і покірно ковтає це", – сказав він. 

За словами Путіна, Захід знімає ренту як гегемон, їм критично важливо, щоб всі країни здали суверенітет на користь США. Для Росії, за його словами, також є загроза.

"Захід хоче бачити Росію колонією, невільним суспільством", – упевнений російський президент.

Ядерний шантаж Путіна

Російський диктатор Володимир Путін не вперше заявляє про те, що країни Заходу, зокрема – США, створюють загрози для Росії.

21 вересня президент РФ Володимир Путін, оголошуючи про мобілізацію на війну проти України, він пригрозив всьому світу ядерною зброєю і заявив, що це Росію шантажують ядерним ударом.

"Всі, хто намагається шантажувати нас таким чином, повинні знати, що роза Вітрів може розвернутися і в їхній бік", – заявив він. 

Вас також можуть зацікавити новини: