У цьому місяці можуть загостритися фінансові проблеми / з відкритих джерел

Відомий астролог Павло Глоба назвав три знаки Зодіаку, яких у лютому 2019 року чекає складний період.

За його словами, не варто розслаблятися Левам, адже лютий може піднести несподівані сюрпризи і не завжди приємні, пише "Главред" з посиланням на tip.by.

Астролог зазначає, що планети і зірки будуть знаходитися в негативному положенні, що може стати фатальним збігом обставин. У цьому місяці можуть загостритися фінансові проблеми, а нові труднощі у роботі та особистому житті можуть бути спровоковані з'єднанням Юпітера і Меркурія.

Відео дня

Читайте такожСхідний гороскоп на 2019 рік - кому рік Свині принесе удачу

Для людей, народжених під знаком Діви, останній місяць зими може стати часом хаосу і плутанини. В цей час життя може ускладнити нав'язливе роздратування, однак втіха може прийти з несподіваного боку: чи варто сподіватися на удачу в любові завдяки позитивному аспекту Венери.

І нарешті Рибам Павло Глоба прогнозує повний переворот життя в лютому. Астролог попереджає, що в цей місяць варто переглянути свої позиції з багатьох питань, а також життєві пріоритети. За його словами, особливу увагу слід звернути на сферу фінансів, а також можна очікувати захоплення новими знаннями і окультизмом.

Як повідомляв УНІАН, за прогнозом астролога, на цьому тижні ідеальний час, щоб зайнятися пошуком другої половинки для вибудовування майбутньої спільного життя на довгі роки вперед.