Favbet за рік великої війни направив до бюджету та на допомогу Україні понад 190 мільйонів гривень / фото прес-служби

Favbet та Благодійний фонд Favbet Foundation у перший рік повномасштабного вторгнення спрямували до державного бюджету та на підтримку Збройних сил України та постраждалих від війни українців близько 193 млн гривень.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на представників фонду.

Так, понад 140 млн грн направлено до бюджету країни в оплату ліцензій на організацію азартних ігор. Ця сума не враховує всіх інших податків і обов'язкових платежів з господарської діяльності.

Відео дня
Favbet за рік великої війни направив до бюджету і на допомогу Україні понад 190 мільйонів гривень

Ще на 46 млн грн фонд і компанії-партнери закупили і передали автотранспорт та спецобладнання для ЗСУ та інших сил оборони.

Зокрема, ЗСУ отримали 70 авто, переважно позашляховиків, броньованих авто та мікроавтобусів, понад 60 дронів для розвідки та коригування артилерійського вогню, а також сотні одиниць високотехнологічного обладнання: систем зв'язку, тепловізорів, приладів та прицілів нічного бачення, далекомірів та іншого.

Крім того, у перший рік великої війни Favbet Foundation надавав фінансову підтримку президентській ініціативі United24, а також ЗСУ через спеціальний рахунок НБУ на загальну суму понад 7 млн грн.

Також фонд надає підтримку дитячій лікарні "Охматдит" та Інституту нейрохірургії Ромоданова.

Нагадаємо, за сприяння Favbet Foundation ЗСУ регулярно отримують транспорт, засоби зв'язку, розвідки, спецобладнання та інші необхідні для фронту речі.

Favbet за рік великої війни направив до бюджету і на допомогу Україні понад 190 мільйонів гривень

Favbet Foundation - благодійний фонд, заснований у 2020 році компанією Favbet. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров'я та спортивного розвитку.

З початку повномасштабного вторгнення переважна більшість проектів Фонду орієнтовані на допомогу ЗСУ та постраждалим від війни людям