Актора визнали винним у зґвалтуванні / скріншот

81-річного знаменитого американського коміка Білла Косбі засудили до тюремного ув'язнення терміном від трьох до десяти років за зґвалтування, яке він здійснив у 2004 році.

Звинувачення на адресу Косбі висловила колишня співробітниця Темпльського університету (він входив в її опікунську раду) Андреа Констад. Жінка заявила, що Косбі дав їй снодійне, а потім поглумився над нею, пише marieclaire.

Читайте такожВідомий музикант поскаржився Папі Римському на сексуальні домагання священиків

Відео дня

Справа набула широкого розголосу після того, як схожі історії розповіли ще 15 жінок, які теж стали жертвами коміка. А чотири роки тому Косбі звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої: у 1974 році він займався сексом з 15-річною Джуді Хут.

Сам шоумен три роки тому під присягою зізнався, що використовував наркотики, щоб схилити жінок до сексу, однак проти деяких з них подав зустрічний позов, заявивши, що вони його обмовили.

Про домагання з боку коміка заявляли і деякі знаменитості. Так, модель Дженіс Дікінсон говорила, що в 1982 році Косбі зґвалтував її, попередньо напоївши, а актриса Софія Вергара повідала, що шоумен домагався її в прямому ефірі.