Запис різдвяної промови відбувався у білій вітальні в Букінгемському палаці / Twitter

Традиційно напередодні католицького Різдва 92-річна королева офіційно вітає жителів Великобританії з наступаючими святами та Різдвом Христовим. Єлизавета II вимовила довгу святкову промову, в якій зізналася про речі, які незмінно супроводжують її протягом життя.

Офіційне фото королеви Єлизавети II із запису щорічної святкової промови до Сполученого Королівства Співдружності з'явилося на сторінці королівської сім'ї в Twitter.

Читайте такожСанта-Клаус виїхав зі своєї штаб-квартири у Фінляндії, щоб привезти подарунки дітям по всьму світу (фото, відео)

Відео дня

Щорічна традиційна мова монарха транслюватиметься 25 грудня, однак запис привітання вже набув чималого резонансу. Виступ 92-річної королеви Єлизавети напередодні Різдва дуже важливий для Великобританії та інших країн Співдружності, адже це єдине її публічне звернення до народу, яке вона написала особисто і нікому не доручала редагувати.

Запис різдвяної промови відбувався у білій вітальні в Букінгемському палаці.

"Через численні зміни, які я бачила протягом багатьох років, віра, сім'я, дружба були не просто незмінними для мене, але й стали джерелом особистого комфорту і впевненості", – сказала королева Єлизавета II у своїй передріздвяній промові.

Також вона підкреслила, що важливо ставитися з розумінням до інших людей. "Навіть при глибоких відмінностях, ставлення до іншої людини з повагою завжди є хорошим першим кроком на шляху до більшого розуміння", – сказала 92-річна королева. Після цього вона додала, що вірить у те, що послання Ісуса про мир на землі і добру волю до всіх ніколи не застаріє.