Гебріел Луна зі своєю PS5 / фото instagram.com/iamgabrielluna

Зірка "Термінатора: Фатум" і серіалу "Агенти Щ.И.Т" Гебріел Луна отримав у подарунок консоль PlayStation 5. Актор планує перепройти на ній дві частини постапокаліптичного екшену The Last of Us, щоб краще підготуватися до ролі в екранізації гри.

Про це Луна повідомив на своїй сторінці в Instagram.

"Дякую PlayStation та Нілу Дракманну за те, що подарували мені необхідне обладнання для моїх досліджень. Я збираюся пройти першу і другу частину на максимальній складності", – написав актор.

Під максимальною складністю Гебріел мав на увазі режим Permadeath, де після загибелі героя потрібно проходити заново усю главу, весь акт або навіть всю гру.

Нагадаємо, що в серіалі за мотивами The Last of Us Гебріел Луна грає роль Томмі – брата головного героя. Зйомки стартували цього місяця у Канаді, і триватимуть до червня 2022 року.

Про серіал The Last of Us

  • Виробництвом екранізації займається канал HBO. Шоураннером виступає Крейг Мейзін, який створив серіал "Чорнобиль".
  • Над серіалом також працює автор оригінальної гри – голова студії Naughty Dog Ніл Дракманн.
  • Головні ролі в шоу виконають Педро Паскаль ("Мандалорець") та Белла Рамзі ("Гра престолів").
  • Сюжет розповідає про недалеке майбутнє, де світом пронеслася пандемія мутованого гриба-паразита, що перетворює людей на зомбі. Головним героєм виступає досвідчений цинічний контрабандист Джоел, який втратив на початку епідемії дочку. Йому належить перевезти через всю країну зухвалу дівчинку Еллі, у якої імунітет до паразита.