З Дорофєєвої злетів топ, а з Брежнєвої-спідниця / колаж з фото

Зі знаменитостями, як і зі звичайними людьми, часто відбуваються різні конфузи. Наприклад, прямо під час виступу з них може злетіти наряд. На щастя, деякі з них не встигли повністю оголитися перед шанувальниками, але хтось все ж не зміг вчасно прикритися.

Надя Дорофєєва

Під час виступу на одному з концертів з Наді Дорофєєвої злетів блискучий топ. На щастя, артистка одягала його на футболку, тому жорсткого конфузу не сталося. Співачка покликала на сцену помічника, щоб той зняв з неї топ. Вона продовжила виступ.

Бейонсе

Нещодавно Бейонсе виступила на концерті в яскраво-рожевій сукні. Однак одна лямка почала сповзати з артистки. Танцівник помітив, що сукня порвалася, тому він став перед нею і прикрив її, щоб вона не засвітила зайвого. Бейонсе вчасно зреагувала і прикрила декольте рукою.

Майлі Сайрус

Майлі Сайрус обожнює відверті вбрання, проте одне з них підвело її. Співачка виступала на концерті в топі і міні-спідниці, як раптово порвалася бретелька на топі. Майлі відвернулася від глядачів, скинула топ і пішла за лаштунки. А повернулася вона на сцену вже в червоному піджаку.

Брітні Спірс

З Брітні Спірс часто відбуваються якісь конфузи - то вона втрачає перуку на сцені, то з неї злітає сукня. На одному з концертів знаменитість ледь не втратила бюстгальтер. Він порвався і злетів з неї, але вона вчасно підхопила його і прикрила їм груди. Однак вона оголеною все ж потрапила на камери.

З Брітні Спірс злетів бюстгальтер / скріншот YouTube

Віра Брежнєва

На одному з концертів Віра Брежнєва втратила спідницю. Якби не її блискавична реакція, то вона б опинилася оголеною перед натовпом шанувальників. На щастя, їй вдалося врятувати ситуацію - вона прикрилася чорною тканиною.

Брежнєва втратила спідницю / скріншот YouTube

Вас також можуть зацікавити новини: