Астрологи реомендуют зосередитися на короткострокових проектах / фото Depositphotos

У понеділок, 6 квітня, зростаючий Місяць переходить в сузір'я Овна. Цей час небезпечний необачними рішеннями через нетерпіння і поспішність.

Астрологи вважають, що для деяких знаків день принесе неприємності. На думку астрологів, знакам зодіаку краще відкласти будь-які серйозні дії, які можуть вплинути в віддаленому майбутньому. Краще зосередитися на короткочасних проектах, які передбачають частку експромту, пише НВ.

Читайте такожГороскоп на 6 квітня: кому астрологи обіцяють завтра удачу, а кому – проблеми

Відео дня

Гороскоп на сьогодні: Телець

Тельці обожнюють продумувати все наперед, але сьогодні не найкращий день для цього. Цей час набагато більш сприятливий для заняття спортом, а також читання книг. Направте енергію на самопізнання і підвищення власних професійних навичок. Так ви зможете збільшити свою цінність на роботі.

Гороскоп на сьогодні: Стрілець

Стрільці імпульсивні, тому не завжди обмірковують наперед наслідки своїх вчинків. Крім того, представники цього знака рідко схильні шукати причини невдач в собі, скоріше, вони пошукають винного серед оточуючих. А це може погіршити і без того напружені відносини з ними.

Гороскоп на сьогодні: Скорпіон

Ви емоційні і схильні накопичувати образи. Це не найкорисніша якість, тому проведіть роботу над собою. Постарайтеся відпустити гнів і пробачити своїм недоброзичливцям. Повірте, так вам самим стане легше.

Нагадаємо, раніше астролог склала гороскоп на тиждень 6-12 квітня.