У квітні відбудеться ювілейний концерт Пугачової / fan-club-alla.ru

Шанувальники творчості Алли Пугачової зраділи новині про її повернення на сцену. Йдеться про ювілейний концерт артистки, який відбудеться 17 квітня 2019 року. У коментарях багато хто бажає Примадонні здоров'я й натхнення.

Майбутньому концерту артистки зраділи і її колеги, серед яких Сергій Лазарєв, Олена Воробей, Яна Рудковська, Віра Брежнєва.

Наташа Корольова опублікувала окремий пост в Instagram, написавши: "Як круто! Алло Борисівно, дай Бог сил і здоров'я! Я думаю, це буде шедевр! Чекаємо!".

Відео дня

Екс-чоловік Пугачової Філіп Кіркоров назвав "приголомшливою новиною" звістку про те, що вона виступить з ювілейним концертом. "Приголомшлива новина під завісу року, що минає!", - написав він в Instagram.

У свою чергу, чоловік Примадонни Максим Галкін просто поділився афішею майбутнього ювілейного концерту співачки, не написавши жодного слова.

"Ну все, я знаю, куди я піду 17 квітня 2019 року! Творчості, сил, натхнення і здоров'я, люба", — написав російський співак і композитор Ігор Ніколаєв.

Але є і недоброзичливці. Так, раніше музичний критик Сергій Сосєдов у коментарі StarHit невтішно висловився на адресу Пугачової: "Алла закінчилася як співачка. На жаль, вона — одне з головних розчарувань у моєму житті. Ця співачка втратила голос, і талант. Вона не зможе нічого показати на ювілеї, я в цьому впевнений. Нічим показувати: голос пропав, не залишилося нічого від тембру".

Як повідомляв УНІАН, Примадонна російської естради повертається на сцену з ювілейним концертом "Алла Пугачова. P. S", який відбудеться 17 квітня в Кремлівському палаці.