Музикант підкреслив, що ще не вирішив, чи буде брати участь у другому турі виборів / фото УНІАН

Відомий продюсер і композитор Костянтин Меладзе, який є громадянином України, зізнався, що в першому турі виборів президента голосував на шоумена Володимира Зеленського.

Читайте такожВіра Брежнєва відхрестилася від українського шоу-бізнесу (відео)

У коментарі для російського телеканалу "Дождь". Меладзе розповів, що голосував в Україні двічі. І вибори президента 2019 року стали для нього особливо хвилюючими.

Відео дня

Композитор пояснив, що віддав свій голос за Зеленського, як за нове обличчя в політиці. Також він зізнався, що проголосував за шоумена, оскільки знайомий з ним і разом працював над низкою проектів.

"Що стосується Зеленського, то, мені здається, тут все досить просто і тривіально. Зеленський - це хоч якісь надії на зміни на краще, на диво, можна навіть сказати, ілюзії. Без ілюзій, надій, нехай навіть іноді не зовсім обгрунтованих, жити неможливо. Тому я розумію, чому люди за нього голосують. Їм хочеться сподіватися на якесь чудо, на поліпшення. Інші кандидати людям вже давно знайомі, всі знають, чого від них чекати. Від Зеленського ніхто не знає, чого чекати, і в цьому його плюс", - сказав Меладзе.

Музикант підкреслив, що ще не вирішив, чи буде брати участь у другому турі виборів.

Як повідомляв УНІАН, раніше Костянтин Меладзе відверто розповів про Брежнєву та Україну.