Децл хотів інсценувати свою смерть і прожити ще сотні років на острові / Facebook - Detsl a.k.a. Le Truk

Російський репер Кирило Толмацький (Децл) кілька років тому казав, що хотів би інсценувати свою смерть у 35 років і «поїхати жити на острів».

Читайте такожОпубліковано відео останнього виступу репера Децла

Відповідну заяву музикант зробив в 2015 році, в інтерв'ю «Галерее Чижова».

Відео дня

В інтерв'ю музикант зізнавався, що сценічний образ створив упереджене ставлення до нього.

«Мені було досить складно показати, який я насправді. І я весь час перебував у внутрішньому конфлікті. Так відбувалася революція у мене в душі. Коли люди зі мною зустрічалися, вони повністю змінювали свою думку про мене. Але зауважу, що дотепер залишилося упереджене ставлення: мене, як і раніше уявляють в балахоні, широких штанях і капюшоні. Всі ми розвиваємося, не треба залишатися на рівні 16-річного протягом життя», - зазначав Толмацький.

Репер висловлював інтерес до вивчення мов і планував жити якомога довше.

«Світ багатогранний. Стільки всього цікавого відбувається, що життя на все не вистачить. Тому я збираюся прожити мінімум 450 років. Коли-небудь я хотів би інсценувати свою смерть в 35 років і виїхати жити на острів. Залишилося кілька років – треба подумати над цією темою», - зазначав Децл.

Нагадаємо, Децл помер в ніч на 3 лютого, після виступу в іжевському клубі «Пош». Йому було всього 35 років. Попередньою причиною смерті музиканта називають зупинку серця.

Децл прославився на початку двохтисячних років. Його дебютний альбом "Хто? ти» (2000) входить в число найбільш успішних альбомів в РФ, з тиражем понад мільйон примірників.